Leiderschapsontwikkeling

Teamcoaching

Zoek je als leidinggevende naar een betere verbinding met je team? Zijn er veranderingen op komst die jou of de medewerkers in je team angstig of onzeker maken? Vraag je jezelf af hoe je leiding geven aan jezelf en aan anderen? Hebben medewerkers in je team moeite om prioriteiten te stellen? Hoe kan jouw team beter leren communiceren en efficiënter samenwerken?
Binnen het spectrum van werk en leiding geven zijn er talloze onderwerpen die je aandacht vragen. Een overvloed aan keuzes en verantwoordelijkheden kunnen ervoor zorgen dat je een andere afslag neemt of zelfs helemaal stil komt te staan. Om weer focus te krijgen en tot resultaten te komen is het dan noodzakelijk om zelf weer aan het stuur te gaan zitten en de beste richting te bepalen voor je loopbaan, team of organisatie. Persoonlijk leiderschap betekent dat je bewust gaat kiezen voor je rol of je volgende stap, en dat is het startpunt voor groei en voldoening.

Aanpak Redirect People

Bij Redirect People geloven we niet in verkeerde afslagen. Een 'verkeerde' afslag maakt namelijk duidelijk wat je niet wilt en is niets meer dan een omweg op de route naar je uiteindelijke doel. Zodra je je realiseert dat je ergens bent waar je niet wilt zijn ligt de weg open om een nieuwe richting in te slaan.

  • Wat wil je?
  • Wat kun je?
  • Wat doe je?
Deze vragen zijn het startpunt van zorgvuldige zelfreflectie en ze brengen talenten, innerlijke drijfveren, valkuilen en mogelijkheden aan het licht. Persoonlijk leiderschap start met in beweging (durven) komen en je afgelegde weg waarderen en evalueren.

Methodiek & Organisatie

Redirect People helpt jou en je team een nieuwe koers te bepalen die past bij jou en de organisatie waarin je je bevindt. Onderweg wijzen we je graag op mooie, alternatieve routes naar het resultaat dat je wilt bereiken. We lopen net zo lang met je mee totdat je weet waar je precies naartoe wilt, waarom dat zo is én wat je moet doen om daar te komen. We geloven in de positieve psychologie en vertrekken vanuit je eigen kwaliteiten. We schijnen een licht over je loopbaan met behulp van innovatieve tools, en helpen je zo om meer inzichten over jezelf en je medewerkers te bekomen. Inzicht in jezelf is de sleutel tot (werk)geluk!

We werken alleen op maat en leven ons in in de context waarin jij en je team zich bevindt. Concreet betekent dit dat we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om van daaruit een op maat gemaakt traject uit te stippelen.

Onze Career Coaches

Individuele coaching door een geschoolde coach van Redirect People is professioneel en heel persoonlijk. Bij teamcoaching vertrekken we eveneens vanuit het persoonlijke aspect, waarbij we rekening houden met ieders persoonlijke ruimte.
We richten ons op het vergroten van persoonlijk leiderschap en werkgeluk, zodat je weer plezier hebt in je werk. Mensen begeleiden naar een gelukkigere loopbaan en het beste uit zichzelf laten halen is dan ook onze passie.

Contacteer ons voor meer informatie!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK